OM OSS

NYE FARGER er en bedrift som holder til i Os i Østerdalen. Vi utfører møbeldekorasjon på både store og små prosjekter. Vi kan by mye kunnskap, etter lang erfaring i interiør, kunst og malerbransjen rundt om og inn huset ditt. Vi har spesialisert oss også på oppussing av gammel møbler og restaurering. Våre Kunder er Private og Bedrifter.

 

Mange av våre kunder har funnet oss på anbefalinger gjennom venner, familie eller bekjente. Vi har gjennom årene fått flest kunder, ved at vi er blitt anbefalt på bakgrunn av tidligere utførte oppdrag.

 

Med andre ord, vårt sluttresultat er: "One of a kind"

 

Besøk gjerne vår leverandør og samarbeitspartner for litt inspirasjon:

Nicole Schedalke

Markedsføring/Maler/ Kunstner

nicole@nyefarger.no        

Nicole, har utdannet innen porselensmaling og grafisk design, og har jobbet både med illustrasjon, fotografi, webdesign og grafisk design.

Klassiske temaer som portretter, dyr, planter, gater, hus og landskaper fremstiller hun på en følsom måte, men med kraftige farger og et bestemmt penselstrøk. Fotografiets fastholdelse av et bestemmt tidsmoment og detaljrik-dommen er gjenkjennende elementer i Nicoles bilder. I disse omgivelsene finner hun motiver og inspirasjon. Hun er med andre ord en svært allsidig kunstner, men innrømmer at illustrasjon ligger hennes hjerte nærmest.

 

 „Jeg elsker å male og for å få inspirasjon går jeg på tur, leser i blader eller tar en tur i de beste interiørbutikkene og helt siden jeg var liten har jeg elsket å male, dekorere og fikse litt på tingene rundt meg,.”.

 

Martin Hammenga

Gründer/ Maler/Designer

martin@nyefarger.no

 

Bedriftens grunnlegger og altmuligmann. Martin har praktisert som maler siden 1999 og forstår sitt yrke fra A til Å. Siden 2006 utøve han faget sitt i Norge og bosatt seg i Dalsbygda. Av og til forlater han den stille Dalsbygda til å lade opp batteriet sitt i det livlige nattelivet i en by.

 

Han brenner for gjenbruk og oppussing av møbler. Du møter han like ofte ute i arbeidsklær, "jeg er ikke laget for å kun sitte hele tiden inne på kontoret" og liker å jobbe med de andre i en ellers hektisk hverdag. Det sikrer stadige tilbakemeldinger og gjennomgående god kvalitet på de arbeidene vi leverer.

 

Martin har nylig fått oppfylt drømmen om å designe og pusse opp egne møbler.

Daglig leder: Martinus Salvador Hammenga

Org nr: 914 049 725

 

Adress: Nye Farger, Søstergata 9, 

Postadress: Langegga 73,

2550 Os i Østerdalen, Norge

Follow Us


 

Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram! #nyefarger

Mandag - Fredag Kl 8:00 - 16:00

© Copyright. All Rights Reserved "Nye Farger" 2018.