VÅRE TJENESTER

 

Hva vi kan gjøre? Ønsker du profesjonell interiørhjelp til hjemmet eller bedriften? 

 

Hos oss finner du vakre håndlagde produkte. Vi tar imot små og store oppdrag fra privatkunder, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi løser dine utfordringer innen interiør, møbeldesign,  restaurering, redesign og boligstyling.Heldigvis er

gjenbruk blitt en trend! Det er «in» å sette sitt eget preg på både møbler og interiørarkitektur. Vi behersker et bredt spekter

av tradisjonelle håndverksteknikker og ulike overflatebehandlinger med olje, voks, skjellakkpolitur, maleri, lakk og mye mer.

Tapet eller veggdekorasjoner


 

 

Vi har lang erfaring innen tapeter og tapetsering og kan skaffe det meste som finnes på markedet. Det er mye å velge i - spør oss gjerne om råd før du bestemmer deg! 

 

Våre dyktige tapetserere har lang erfaring med unike tapeter, og vi kan love deg at du blir fornøyd med resultatet.

Enten du skal tapetsere én vegg eller flere rom, ta kontakt og vi kan hjelpe deg med din individuell design.

 

Vi dekorere bl.a. vegger med individuelle fotografier eller unike håndmalte kunstverk i offentlige og private rom. Vi bruke ulike materialer og male på, ikke bare papir og lerret

Våre håndverkere behersker dekorasjonskunsten

 

 

...både innen maleri av vegg eller andre dekorative malerarbeider.

Vi utfører alt av rehabiliteringarbeid,  på alle underlag som tre, gips, mur og puss. 

 

Ved å benytte gamle maleteknikker, slik som marmorering, patinering, forgylling og sjablonering, har man mange muligheter for spennende og annerledes interiør.

Kunst og Reklamedesign


 

 

Vi elsker kunst og design som vi illustrerer i forskjellige stil. For oss er tegning den mest spennende og vakreste formen for kommunikasjon.

Markedsverdien av bedrifter øker med rette kombinasjonen av logo, merkevare og målgruppeorientert utseende. Vi skisserer dine idèer på bildespråk som et utkast eller behovsanalyse. 

Vi designer reklamemateriale fra både digital - og trysakker, fra visittkort til bedriftens omfattende identitet.

Interiørdesign


 

Enten du skal pusse opp og innrede hele boligen? Eller bare et enkelt rom? Det viktig å tenke helhet i både utseende og planløsning. Hvilke behov har dere?

Hvilke farger og materialer finnes på marked?

 

En interiørdesigners oppgave er å se muligheter og løsninger, basert på dine ønsker og behov. Det kan være totale planløsninger for hele huset /leiligheten eller det enkelte rom, etter at en god planløsning er på plass hjelper vi med fargevalg, materialvalg på gulv, tak og vegger. Valg av møbler  og innredning, men også tekstiler.

Malerverksted


 

Det vil i de fleste tilfeller lønne seg å rehabilitere gamle vinduer, møbler og dører i stedet for å skifte ut. Ved behandling på malerverksted kan arbeidet utføres uavhengig av vær eller temperatur, og arbeidene kan derfor gjøres når som helst på året. I vårt malerverksted sprøytelakkerer og male vi alt fra kjøkkenfronter, innredninger, møbler, dører, vinduer og andre elementer. Dette gir en merkefritt og nydelig finish, og i noen tilfeller bedre holdbarhet enn det er mulig å oppnå ved å male med pensel.

Med et meget grundig forarbeid og arbeid utført med presisjon, kan gamle og slitte overflater bli som ny, og man kan puste nytt liv i møbler. 

Daglig leder: Martinus Salvador Hammenga

Org nr: 914 049 725

 

Adress: Nye Farger, Søstergata 9, 

Postadress: Langegga 73,

2550 Os i Østerdalen, Norge

Follow Us


 

Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram! #nyefarger

Mandag - Fredag Kl 8:00 - 16:00

© Copyright. All Rights Reserved "Nye Farger" 2018.